open-navfaktor-logo
search
Zbog povrede
Prosinečki neće moći računati na Bičakčića?
Bičakčić se povrijedio u 19. minuti susreta u kojoj je ekipa iz Sinsheima zabilježila prvu ovosezonsku pobjedu, a slavili su rezultatom 3:1
03.09.2018. u 09:31
get url
text

Taman što je dobrim nastupom protiv Bayerna otvorio novu sezonu Bundeslige, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine povrijedio se u utakmici 2. kola protiv Freiburga.

Bičakčić se povrijedio u 19. minuti susreta u kojoj je ekipa iz Sinsheima zabilježila prvu ovosezonsku pobjedu, a slavili su rezultatom 3:1.

Ipak, čini se kako je izvjesno da selektor fudbalske reprezentacije BiH Robert Prosinečki neće moći račuanti na usluge iskusnog defanzivca, makar ako je suditi prema informacijama koje je objavio Bičakčićev klub.

Kako su iz Hoffenheima naveli Zmaj je dobio nezgodan udarac u Ahilovu tetivu, a poslije jednog pasa prema naprije Bičakčić je osjetio bolove. Medicinska služba TSG-a tvrdi kako će bh. reprezentativac biti spreman za prvu utakmicu koja će uslijediti nakon 14-dnevne reprezentativne pauze.

Da ovosezonski debitant u Ligi prvaka nema sreće s povredama na startu sezone govori i podatak da duža pauza oćekuje Kevina Akpoguma, koji je zamijenio povrijeđenog Bičakčića, a na duže odsustvo će i Kasim Adams.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.