Propalo vjenčanje: Pedesetšestogodišnji milijarder ostavio mladu manekenku

objavljeno: 08.02.2018. u 21:01

Hans Georg Näder (56), njemački milijarder, ostavio je manekenku Nathalie Scheil (25) gotovo pred oltarom, a trebali su se vjenčati u maju na Balearima.

Par se rastao i kao razlog su naveli povredu povjerenja. Poduzetnik iz Duderstadta i šef tvrtke za ortopedska pomagala Otto Bock, izvnio se svojim prijateljima.

- Sorry, sorry, meni je to jako teško, ali događa se i u najboljim porodicama - rekao je Näder nakon otkazivanja vjenčanja. Dodao je kako je već gotovo sve bilo organizirano i da je krajem sedmice htio poslati finalne pozivnice. Navodno je upravo on uz pomoć svojih sauradnika sve i organizirao. Za goste su organizirali letove i smještaj u hotelu u blizini restorana na plaži u kojem je trebala biti svadba. Već su izabrali i muziku. Detaljnije razloge nije navodio. Kaže da su se i njegove kćeri Giorgia i Julia veselile vjenčanju i da su on i zaručnica već imali dogovor sa svećenikom, ali da je "za vjenčanje potrebno dvoje".

- Berlinske noći nose brojne opasnosti s kojima se ljudi moraju znati nositi i koje moraju znati izbjeći - napisao je poduzetnik i citirao svoju majku Mariju: "Majka Mia mi je uvijek govorila da su u laži kratke noge. To je, nažalost, istina".

Milijarder i manekenka su zaruke javno objavili u junu 2017. godine. Tada je Hans Georg Näder tvrdio da je to bila ljubav na prvi pogled. Scheil je pratila Nädera na brojnim javnim događanjima. Manekenku i studenticu psihologije je upoznao u Berlinu gdje on i stanuje.

- To se dogodilo u mojm omiljenom restoranu čiji je vlasnik moj dobar prijatelj. Nathalie je sjedila za susjednim stolom - rekao je ranije Näder.

Zaruke su slavili na brodu koji je pripadao njegovom ocu. Plovili su ispred Sardinije. Näder je ranije govorio kako njegova zaručnica voli Duderstadt i da se vesele zajedničkoj budućnosti. Za njega bi to bio treći brak. Iz prijašnjih ima dvije kćeri, piše HAZ.de.