open-navfaktor-logo
search
Marca tvrdi
Propada Neymarov transfer u Barcelonu?
Posljednje informacije koje je objavila španska Marca baš i ne idu i prilog Brazilčevom povratku u Kataloniju
30.07.2019. u 16:50
get url
text

U Barceloni još nisu zaključili listu s pojačanjima za novu sezonu. Pretpostavlja se da će biti još nekoliko odlazaka sa Nou Campa protiv kojih u klubu ne bi očito imali ništa, a kao jedan od potencijalnih dolazaka već se dugo vremena spominje brazilski napadač Neymar.

Ipak, posljednje informacije koje je objavila španska Marca baš i ne idu i prilog Brazilčevom povratku u Kataloniju, koju je prije dvije godine napustio u transferu vrijednom 222 miliona eura.

Kako piše Marca teško je očekivati da će se Neymarov povratak na Nou Camp realizovati ovoga ljeta.

Francuski prvak još nije prekrižio mogućnost prodaje Neymara, a još od trenutka kad se Brazilac posvađao s Leonardom traži mu se novi klub. Ipak, čini se da postoji još jedan problem. PSG-u ne predstavlja problem što će Neymar otići, no navodno im, kako tvrdi Marca, nije svjedno što će otići u Barcelonu.

Klub iz Pariza radije bi pregovarao s bilo kojim drugim klubom i dao mu prednost u odnosu na Barceonu. Jasno, tu problem predstavlja Neymar kojeg se i dalje nešto pita, a koji želi igrati s Messijem u Barceloni ili nigdje.

Zbog svega moglo bi se desiti da cijeli transfer propadne ukoliko PSG ne odluči popustiti i dozvoliti brazilskoj zvijezdi transfer u Barcu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.