open-navfaktor-logo
search
Potvrđeno iz policije
Pronađena majka koja je u Derventi u haustoru ostavila jednomjesečnu bebu
Majka bebe koja je jutros ostavljena u haustoru zgrade na Sajmištu u Derventi, pronađena je, potvrđeno je iz PU Doboj.
24.01.2020. u 11:18
get url
text

- Policijski službenici Policijske stanice Derventa,, operativnim radom na terenu postupajući po prijavi da je istog dana u jutarnjim satima pronađena napuštena beba u haustoru stambene zgrade u Derventi, u roku od dva sata identifikovali su osobu V. N. iz Devente, za koju postoji osnov sumnje da je izvršila navedeno krivično djelo. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu napuštanje djeteta iz člana 188. КZRS-a, a o svemu je obaviješten i nadležni centar za socijalni rad. Nakon dokumentovanja i komlpetiranja predmeta protiv osobe inicijala V. N. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu - naveli su iz PU Doboj.

Podsjetimo, Policijskoj stanici Derventa, jutros oko 5.45, prijavljeno je da je u haustoru stambene zgrade koja se nalazi u ovom naselju, pronađena napuštena beba.

Odmah po prijavi su postupili policajci PS Derventa koji su do dolaska Službe hitne Doma zdravlja Derventa, u službenom vozilu utoplili bebu, odakle je, nakon ukazane ljekarske pomoći vozilom Službe hitne pomoći prevezana u dobojsku bolnicu gdje je zadržana na liječenju i u stabilnom je zdravstvenom stanju.

Prema izjavi ljekara beba je muškog pola i u dobi od oko mjesec dana.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.