open-navfaktor-logo
search
Forum u Vijećnici
Promocija turizma kao poduzetničkog potencijala BiH
Učesnici foruma mogu sudjelovati u tri dijela programa: edukacijskom, expo i networking gala događaju
12.10.2018. u 08:35
get url
text
Regionalni forum bit će upriličen u Vijećnici 8. novembra

Regionalni događaj "Tourism Networking Forum (TNF) 2018", koji okuplja turističke djelatnike iz Bosne i Hercegovine i zemalja regiona, te djelatnike iz srodnih poslovnih oblasti koji teže poslovnom umrežavanju i povezivanju svog poslovanja sa turizmom, bit će održan 8. novembra u Sarajevu.

Forum će se odvijati u Vijećnici, a organizator je Agencija za komunikacije EBBE COMMS u partnerstvu sa Gradom Sarajevom. Cilj "Tourism Networking Foruma" je poslovno umrežavanje uz kvalitetan edukativni program, te promocija turizma kao poduzetničkog potencijala u BiH i regionu i uspostava mreže turističkih djelatnika koja će prethoditi budućim saradnjama.

- Grad Sarajevo se sa zadovoljstvom odazvao inicijativi za održavanje ovakvog foruma u našem gradu, imajući u vidu važnost poslovnog umrežavanja turističkih djelatnika zemalja iz regiona, što je u skladu sa ranijom inicijativom Grada Sarajeva, takozvanom trilateralom, koja također ima za cilj povezivanja tri glavna grada (Sarajevo, Zagreb, Beograd) iz regiona u jedinstvenu turističku rutu. Jedni drugima smo najbolji turisti, pa su i mogućnosti poslovnog umrežavanja u ovom segmentu iznimno važne. Nadam se da će edukativni sadržaji foruma otvoriti nove vidike za poboljšanje kvaliteta turizma u BiH i regionu, te da će učesnici iz Sarajeva ponijeti lijepa iskustva - izjavio je gradonačenik Sarajeva Abdulah Skaka.

Učesnici foruma mogu sudjelovati u tri dijela programa: edukacijskom, expo i networking gala događaju.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.