open-navfaktor-logo
search
(Ne)namjerna greška
Profesionalni hrvač se bori za život nakon udarca betonskim blokom
Nakon pogotka se srušio na pod, ali se, uz pomoć porisutnih, uspio podići na noge i otići u svlačionicu, odakle je prebačen u lokalnu bolnicu
22.11.2018. u 10:01
get url
text
El Cuervo se bori za život u bolnici
El Cuervo se bori za život u bolnici

Profesionalni hrvač se bori za život u bolnici, nakon što mu je protivnik na glavu, umjesto lažnog, bacio pravi betonski blok.

Portorikanski profesionalni hrvač El Cuervo je trenutno na intenzivnoj njezi nakon hitne operacije uklanjanja krvnih ugrušaka iz mozga, a sve zbog povrede koju je zadobio u ponedjeljak navečer. Njegov protivnik Angel o Demonio (54), čije je pravo ime Hector Gonzalez, je suspendiran na neodređeno vrijeme. Branio se tvrdnjom da je pogrešno bacio blok te da je gađao protivnikova leđa.

El Cuervo, pravog imena Jaime Correa, se takmičio u borbi bez pravila u Meksiku u novoformiranoj promociji Associated Promoters of Lucha Libre. Prije zadobijene povrede je udarao protivnika metalnom stolicom, da bi ovaj otišao iza borilišta i donio betonski blok, prenosi Daily Mail.

Nakon pogotka se srušio na pod, ali se, uz pomoć porisutnih, uspio podići na noge i otići u svlačionicu, odakle je prebačen u lokalnu bolnicu. Nekoliko sati kasnije je menadžer potvrdio da je njegov klijent još uvijek živ, ali da se nalazi na intenzivnoj njezi.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.