open-navfaktor-logo
search
Projekti
Producenti serije "Kruna" u problemu, niko ne želi glumiti princa Andrewa
Producenti Netflixove serije "Kruna" na mukama su jer ne mogu pronaći glumca koji bi utjelovio princa Andrewa u njegovim srednjim 30-im i ranim 40-im godinama.
28.04.2021. u 21:11
get url
text

"The Sun" piše kako je produkcijska kuća Left Bank Pictures objavila oglas za ulogu na internet stranici Spotlight. U oglasu piše da traže glumca za "jako dobru ulogu". Nagađa se kako niko ne želi glumiti princa Andrewa zbog upletenosti u pedofilski skandal s pokojnim Jeffreyjem Epsteinom.

- Ne čudi da zvijezde u usponu nemaju preveliku želju glumiti princa Andrewa. On je jedan od najnepopularnijih članova kraljevske porodice, zato to nije baš atraktivna uloga ni uloga koja otvara vrata Hollywooda - rekao je izvor blizak producentima za "The Sun".

Glasnogovornica serije demantirala je te izjave.

- Nema apsolutno nikakvih problema u vezi s bilo kojom ulogom u petoj sezoni serije. Normalna je praksa da se produkcijske kuće oglašavaju na Spotlightu - rekla je glasnogovornica.

Snimanje pete sezone trebalo bi početi ovog ljeta, a u četvrtoj sezoni lik princa Andrewa u njegovim 20-im godinama utjelovio je Tom Byrne.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.