open-navfaktor-logo
search
Objasnila u videu
Prodavačica iz Chanela otkrila: Muškarci koji varaju kupuju ovaj poklon i ženi i ljubavnici
Prodavačica Shannon Hill, koja je radila u Chanelu na društvenoj mreži TikTok često dijeli zanimljive detalje i dogodovštine iz svoga posla, a uoči novogodišnjih praznika snimila je video na temu - što muškarci kupuju ljubavnicama za poklone.
23.12.2022. u 16:54
get url
text

Ispričala je kako je u trgovini luksuznih proizvoda počela raditi kada je imala 19 godina i da je tokom dugogodišnjeg rada naučila raspoznavati sve vrste kupaca, uključujući i muževe koji varaju svoje žene, piše DailyMail

Otkrila je kako trgovina u kojoj je radila imala spremljene podatke svih dotadašnjih kupovina na kojima se mogu pronaći proizvodi koje žene kupuju, pa onda i njihovi partneri prema tom popisu biraju poklone.

Shannon kaže kako se često desi da neki od njih izaberi isti parfem i za suprugu i za ljubavnicu. Kaže kako je razlog za to poprilično jasan:

- Ne žele da im ljubavnice mirišu drugačije, jer bi ih tada žene otkrile – dodaje Shannon.

Otkrila je kako je uvijek riječ o istom parfemu - Coco Mademoiselleu.

- Nikada nije Chanel 5, to kupuju svojim mamama. Nikada Chance, uvijek je taj jedan te isti - ispričala je Hill u videu koji je prikupio hiljade lajkova i komentara.

"Ja sam radila u trgovini nakita i ista stvar se događala - kupovali su isti poklon za supruge i ljubavnice", "Tako je meni moj bivši dao poklon namijenjen za ljubavnicu. Shvatila sam jer ne nosim XS veličinu džempera", samo su neki od brojnih komentara.

 

@shannonhillnews It’s tea time ladies!
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.