open-navfaktor-logo
search
Veliki motivator
"Procurio" govor Ronalda pred duel s Newcastleom, šta je rekao saigračima?
Cristiano Ronaldo se na pravi način vratio na Old Trafford tako što je u pobjedi nad Newcastleom (4:1) postigao dva gola.
14.09.2021. u 19:12
get url
text

VEZANI TEKST - Golman Uniteda otkrio kako je Ronaldov tanjir šokirao saigrače

U otočke medije je "procurio" govor koji je Portugalac održao saigračima noć pred utakmicu.

- Vratio sam se u redove Manchester Uniteda iz dva razloga. Prvi je taj što volim klub, drugi je što volim pobjednički mentalitet koji se razvija kroz treninge u ovom klubu. Nisam se vratio da budem navijač. Ako želite da napravimo dobar rezultat, potrebno mi je da srcem volite ovaj klub. Morate da jedete, spavate i borite se za ovaj klub. Bez obzira na to da li igrate ili sjedite na klupi, uvijek morate podržati svoje saigrače i da date sto posto za klub - rekao je Ronaldo.

Portugalac je svjestan da ništa ne može napraviti bez prave podrške klupskih kolega, što im je jasno rekao.

- Ako date sve od sebe, navijači će vas uvijek podržati. Samo želim da stvorimo pobjednički mentalitet. Ja ću dati sve od sebe, ali mi je potrebna i vaša pomoć i podrška. Da li ste spremni za borbu i da li ste spremni da ostavite srce na terenu - upitao je Cristano, a zatim je dobio aplauz od svojih saigrača.

Rezultat svega je činjenica da će United meč petog kola engleske Premier lige i gostovanje kod West Hama dočekati na liderskoj poziciji.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.