open-navfaktor-logo
search
Hotel otkazao
Problemi za Plave: Niko ne želi ugostiti sjednicu Skupštine FK Željezničar?
Kako smo uspjeli nezvanično saznati, hotel Bristol je odlučio otkazati dogovor zbog najavljenog prisustva navijača u blizini hotela
13.06.2019. u 12:32
get url
text

Sjednica Fudbalskog kluba Željezničar trebala se održati 15. juna u hotelu Bristol. No, kako smo uspjeli nezvanično saznati, prije dva dana poznati sarajevski hotel otkazao je dogovor koji je imao s najtrofejnijim bh. klubom, koji je proteklih nekoliko godina redovno koristio sale ovoga hotela za sjednice najvišeg klupskog organa.

Prema informacijama do kojih je došao Faktor, hotel Bristol odlučio je otkazati dogovor zbog najavljenog prisustva navijača u blizini hotela, iako je prethodno 6. juna dogovoreno održavanje sjednice Skupštine FK Željezničar u jednoj od sala.

U Zvorničkoj 27 trenutno razmišljaju o opciji da sjednicu Skupštine održe u amfiteatru Mašinskog fakulteta, a kao posljednja opcija je Plavi salon stadiona Grbavica.

Neočekivani problem stigao je u prilično delikatnom trenutku za Želju, koji je nedavno ostao bez predsjednika Upravnog odbora i predsjednika Nadzornog odbora, nakon što su Nihad Selimović i Midhat Terzić podnijeli ostavke.

Navodno rukovodstvo Plavih nije uspjelo postići dogovor s nekoliko sarajevskih hotela, ali i pojedinim institucijama, o korištenju njihovih prostora za sjednicu najvišeg klupskog organa.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.