open-navfaktor-logo
search
Treninzi u Sarajevu
Problemi s vizama poremetili planove: Poznato kada će "otpisani" krenuti put Ukrajine
Šesterica fudbalskih reprezentativaca Bosne i Hercegovine i tri člana stafa danas nisu zauzeli svoja mjesta na čarter letu za Nur Sultan.
06.10.2021. u 22:11
get url
text

VEZANI TEKST - Dvojica Zmajeva naknadno dobila vize za Kazahstan, Gazibegovićev mokri pasoš prošao "reviziju"

Kazahstanske vlasti prvobitno nisu odobrile vize Sanjinu Prciću, Elvisu Sariću, Dennisu Hadžikaduniću, Dariju Đumiću, Adiju Naliću i Jusufu Gazibegoviću, da bi se nešto kasnije pojavila informacija da je potrebna dokumentacija osigurana za igrače Malmoa i Sturma.

Ipak, kako piše portal Reprezentacija.ba, igrači još nisu dobili potvrdu da će naknadno krenuti ka Kazahstanu, gdje Zmajevi u subotu 9. oktobra od 15 sati po centralnoevropskom vremenu igraju izuzetno važan meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

Isti izvor navodi kako će šesterica "otpisanih" u četvrtak i petak trenirati u Sarajevu, te da bi u subotu trebali poletjeti ka Lavovu, gdje naša selekcija 12. oktobra igra protiv Ukrajine.

Na kraju vrijedi spomenuti da iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine još nisu potvrdili informacije o naknadno dobijem vizama za Nalića i Jusufbegovića.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.