open-navfaktor-logo
search
Nove poslovnice
Privredna banka Sarajevo proširuje svoju poslovnu mrežu
Privredna banka Sarajevo d.d. Sarajevo nakon spajanja sa BOR bankom 2016.godine napravila je pravi preokret u svom poslovanju.
05.10.2020. u 15:14
get url
text

Prošle godine imala je zavidne rezultate poslovanja: aktivu od 545 miliona KM, ukupni depoziti dostigli su 445 miliona KM, konstantan rast broja klijenata, dobit od 3,5 miliona KM i modernizaciju svih prodajnih mjesta uz značajno bolji kvalitet pruženih usluga.

U ovoj godini banka radi dodatno unaprijeđenje svog poslovanja kroz povoljne kamatne stope i cijene bankarskih usluga, posebnu podršku klijentima za rad u uslovima pandemije, kao i dodatno proširenje poslovne mreže.

Nakon otvaranja druge poslovnice u Mostaru u proteklom mjesecu, prošle godine u Visokom, mreža će biti proširena za čak dvije poslovne jedinice isti dan, jedna će biti otvorena u Jablanici na adresi Darivalaca krvi bb, a druga na Ilidži u ulici Ustanička bb.

Nastojanja Privredne banke Sarajevo su da u ovim izazovnim vremenima nastavi sa približavanjem svojih usluga i proizvoda korisnicima kojima je možda više nego ikad potrebna podrška i dobra saradnja u ovom segmentu. Nove poslovne jednice nudit će sve usluge Privredne banke Sarajevo po vrlo povoljnim uslovima, ljubaznom osoblju u izuzetno dobrom ambijentu.

- Otvaranjem dvije poslovne jedinice u ovim izazovnim vremenima šaljemo snažnu poruku i pokazujemo opredijeljenost za širenje naših poslovnih aktivnosti u ovim dijelovima FBiH. Nakon što smo u prošlom mjesecu otvorili drugu poslovnicu u Mostaru, pokazujemo da smo jedna od rijetkih komercijalnih finansijskih institucija koja se u vremenu pandemije odlučila za širenje poslovne mreže. Kroz široku paletu proizvoda za stanovništvo i privredu, visok kvalitet usluga te brzinu poslovnih procesa, čvrsto vjerujemo da ćemo u narednom periodu izgraditi veliki broj kvalitetnih poslovnih odnosa - rekao je Kemal Džabija, član Uprave.

- Kao banka sa dugom tradicijom izgrađenog povjerenja sa klijentima trudimo se ponuditi kvalitetna i brza finansijska rješenja za sve potrebe, kako stanovništva tako i pravnih lica. Podružnice Privredne banke Sarajevo trenutno se nalaze na 15 lokacija u Federaciji BiH i Distriktu Brčkom, a ovim proširenjem bit ćemo dostupni na još dvije lokacije, sa ambicijom dodatnog širenja naredne godine - naveli su iz Banke.

Više informacija možete saznati na www.pbs.ba ili u podružnicama Privredne banke Sarajevo.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.