Utorak, 27.02.2024.

Preuređeni Konzum City u sarajevskom SCC-u oduševio kupce potpuno novim ambijentom

Konzum prodavnica u sarajevskom SCC-u danas je ponovo otvorena za kupce nakon potpunog renoviranja i od sada će nositi naziv Konzum City.

Novi preuređeni ambijent ponudit će još bolju ugodnost kupovine sa posebno prilagođenim asortimanom prema potražnji i očekivanjima kupaca najvećeg sarajevskog tržnog centra što se posebno odnosi na odjele zdrave hrane, mesnice, gastra, pekare, delikatese i kozmetike. U skladu sa aktuelnim trendovima, a kako bi se kupcima omogućilo još brže i jednostavnije plaćanje uvedene su samouslužne Tik - Tak blagajne za kartično plaćanje. Svakodnevnu uslugu kupcima će pružati 32 zaposlenika.

- Preuređenje Konzumovih prodajnih objekata naša je dugoročna opredjeljenost jer želimo našim kupcima omogućiti da kupovnu obavljaju u modernom ambijentu te uskladiti našu ponudu sa njihovim očekivanjima. Sretan sam jer smo tokom prošle godine uprkos svim izazovima koje je osjetilo cijelo bosanskohercegovačko tržište ipak uspjeli renovirati naša dva velika prodajna objekta smještena u Mepas Mall centru u Mostaru i BBI centru a Sarajevu, a prije toga i Konzum u sarajevskom Importanne centru. Vjerujem da će naši kupci biti zadovoljni onim što im pružamo, a mi u ovom smjeru nastavljamo i dalje, kako bi svi naši veći prodajni objekti bili preuređeni i usklađeni sa aktuelnim trendovima uređenja, ponude i usluge - izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketinga Konzuma.

Program otvorenja prodavnice Konzum City okupio je veliki broj gostiju, poslovnih partnera, dobavljača i kupaca. Dobru atmosferu upotpunio je bend sa muzikom uživo, a za prve kupce su pripremljeni vrijedni pokloni, a svaka 50. kupovina bila je besplatna. 

Faktor pratite putem aplikacija za Android i iOS.
Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na redakcija@faktor.ba.
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh