open-navfaktor-logo
search
Bogata ponuda
Preuređena Konzum prodavnica u Kiseljaku
U sklopu dugoročnog plana Konzuma kojim je obuhvaćeno preuređenje velikog dijela maloprodajne mreže, završeno je kompletno renoviranje Konzum prodavnice u Kiseljaku na poznatoj adresi Obala hrvatske mladeži bb.
26.03.2021. u 16:05
get url
text

Prodavnica je preuređena u skladu sa postojećim potrebama kupaca uz obogaćen i prilagođen asortiman. Već od danas kupci obavljaju kupovinu u novom, ljepšem i ugodnijem ambijentu prodavnice.

- Namjera nam je bila da našim vjernim i dugogodišnjim kupcima poklonimo još ljepše i ugodnije mjesto kupovine. Prodavnicu smo upotpunosti renovirali i uveli niz noviteta, proširene odjele u okviru svijeta piva, vinoteke, zdrave hrane i internacionalne kuhinje, te je izdvojena i posebno osmišljena grab&go zona. Poseban naglasak je stavljen na dodatno proširenu ponudu svježeg i kvalitetnog voća i povrća. Vjerujemo da će naši kupci biti zadovoljni sa novim preuređenim ambijentom prodavnice te da ćemo ispuniti njihova očekivanja i pružiti im potpuni užitak kupovine  – izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

Povodom preuređenja pripremljena je atraktivna akcijska ponuda za sve kupce, prvi kupci danas su nagrađeni poklonima, a svaki 50. kupac dobio je cijelu kupovinu besplatno.

U narednom periodu Konzum nastavlja sa preuređenjem postojećih objekata. Jedan od većih i značajnijih prodajnih objekata u kojem već iduće sedmice počinje renoviranje je objekat u sklopu Importanne centra u Sarajevu, koji će prema svom konceptu i asortimanu uskoro prerasti u prvi Konzum premium objekat u Sarajevu.

Tokom narednog mjeseca Konzum ima u planu otvaranje dva nova prodajna objekta u Zenici i Travniku.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.