open-navfaktor-logo
search
Tek će ga hapsiti
Presuda u Srbiji: Kaznili ga s 40 godina zatvora za ubistvo supruge pa pustili kući
Uprkos tome što mu je sud izrekao kaznu, ali i odredio pritvor zbog uznemirenja javnosti, Zoran Marjanović, koji je danas osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene, sa svojom porodicom otišao je nakon presude prvo do kafića, a potom i u garažu, gdje je sjeo u "mercedes" i odvezao se u nepoznatom pravcu.
22.07.2022. u 13:39
get url
text
Zoran Marjanović

VEZANI TEKST - Srbija: Zoran Marjanović osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo supruge

Njega je odmah po izlasku iz sudnice zagrlio sin Uroš iz prvog braka. Marjanović je izgledao potreseno, uplakano. U rukama je držao bijeli papir, najvjerovatnije presudu.

On je sa djevojkom Zoricom, bratom i sinom otišao prvo u kafić, a onda su sjeli u srebreni "mercedes" i krenuli, pretpostavlja se, ka porodičnoj kući u Borči.

Kako je za Blic.rs objašnjeno, Marjanović nije direktno sproveden u zatvor jer se Rješenje o određivanju pritvoru dostavlja MUP-u te oni moraju da ga uhapse. Ovaj portal navodi da se izrađeno rješenje šalje Odjeljenju za potrage MUP-a Srbije, a onda ga oni izvršavaju.

Tek kada policija dođe po Marjanovića, on će biti sproveden u pritvor, a potom u zatvor. Očekuje se da će se to desiti u roku od dan-dva.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.