Napad u Opinama

Preminuo Mostarac kojeg je brutalno pretukao bivši kick-bokser

Objavljeno: 19.09.2018. u 13:05 Autor: A. B. Š.

Meho Voloder iz Opina kod Mostara pao u komu nakon batina koje je dobio od Jasmina Fafulića zvanog "Jale"

Napuštena zgrada kod koje se dogodio napad FOTO: ARHIV

Meho Voloder iz Mostara kojeg je 7. avgusta brutalno  pretukao bivši kick -bokser, Jasmin Fafulić iz Zenice, preminuo je danas u mostarskoj bolnici Dr. Safet Mujić, saznaje Faktor. 

Prema informacijama do kojih smo došli, Voloderu, koji je bio u komi od samog događaja, stanje se naglo pogoršalo u protekla tri dana  i nije izdržao borbu za život. 

Fafulić je, podsjećamo,   nesretnog muškarca napao u Opinama te ga je više puta udario zatvorenom šakom u predjelu glave, brade i vrata nanijevši mu tako višestruke frakture lobanje, otoka i nagnječenja mozga, unutarnje krvarenje u predjelu glave . Usljed teških povreda on je odmah pao u stanje moždane kome. 

Fafulić je uhapšen nekoliko dana nakon brutalnog napada te je smješten iza rešetaka. Nedavno mu je produžena mjera pritvora za još dva mjeseca. 

Zbog brutalnog premlaćivanja njihovog sugrađanina, nedugo nakon događaja, na ulice Mostara su izašli i stanovnici ovoga grada kako bi se pobunili protiv nerada nadležnih institucija zbog kojih je njihova sigurnost ugrožena. 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Iz kategorije