open-navfaktor-logo
search
Trodnevni program
Premijer liga BiH: Peljti derbi kola, Jelić na Tušnju, pet utakmica u direktnom prijenosu
Fudbalski savez Bosne i Hercegovine delegirao je sudije za mečeve 16. kola Premijer lige.
04.11.2021. u 11:02
get url
text

Derbi kola u subotu od 19 sati na stadionu Pod Bijelim brijegom u Mostaru igraju Zrinjski i Borac. Glavni arbitar meča bit će Irfan Peljto. Najboljem bh. sudiji asistira će Senad Ibrišimbegović i Moamer Čaušević. Četvrti sudija je Admir Musić. Direktan prijenos je na Areni Sport.

U subotu će snage odmjeriti još Leotar - Široki (13 sati). Hercegovački dvoboj na Policama vodit će Sarajlija Adis Mulahasanović. Jedini je ovo dvoboj 16. kola koji neće biti u TV prijenosu.

Radnik i Sarajevo sastat će se u subotu od 17 sati, uz prijenos na platformi Moja TV. Pravdu će dijeliti Aleksandar Njegomirović.

Nedjeljni program otvaraju Rudar i Željezničar susretom u Prijedoru od 13 sati. Antoni Bandić delegiran je za glavnog arbitra. Platforma Moja TV direktno će prenositi utakmicu.

U istom terminu na Mokrom Docu igraju Posušje i Tuzla City. Miloš Gigović će biti na centru, a duel prenosi Arena Sport.

Program će biti zatvoren u ponedjeljak duelom Slobode i Veleža na Tušnju (18 sati). Glavni arbitar bit će Frano Jelić. Utakmicu prenosi Arena Sport.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.