Prekršit će protokol: Sarah Ferguson ipak će doći na vjenčanje princa Harryja

objavljeno: 06.02.2018. u 20:15

Jedan od najiščekivanijih događaja ove godine definitivno je kraljevsko vjenčanje princa Harryja i njegove zaručnice Meghan Markle, koje će, prema raznim anketama, pratiti još veći broj ljudi putem malih ekrana, od onog 2011. kada su sudbonosno "Da" jedno drugom izrekli princ William i Kate Middleton. 

Svakako, sve nas zanima koje će se poznata lica pojaviti na vjenčanju, a očekuje se oko 600, dok će ih na zabavi, nakon svečane ceremonije, biti 300 jer par želi što intimniju atmosferu.

Nagađalo se kako bivša vojvodkinja od Yorka, Sarah Ferguson neće biti pozvana na vjenčanje jer je razvodom od princa Andrewa 1996. prestala biti članicom kraljevske porodice.

Ipak, poznato je kako je Harry blizak sa Sarah i ovaj je put odlučio udariti šakom o sto i pokazati kako će njegova ipak biti zadnja.

Bez obzira na negodovanje, posebno muškog dijela kraljevske porodice, Sarah će, biti dio elite koja će biti prisutna na kraljevskom vjenčanju.

Harry je time pokazao, da baš poput svoje buduće supruge Meghan, voli pokazati zube i zaobići stoljetnu tradiciju i nametnuti protokol.