open-navfaktor-logo
search
Želja Damira Burića
Pregovaraju Zrinjski i Hajduk: Ko nakon Hadžića napušta Plemiće?
Prošle je sezone za Zrinjski odigrao 31 utakmicu, bez ijednog pogotka, a u novoj sezoni za sada ima upisanih pet nastupa
16.08.2019. u 17:58
get url
text

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i fudbaler Zrinjskog Advan Kadušić mogao bi postati novo pojačanje Hajduka, piše 24sata.hr.

Hajduk je u ovom prijelaznom roku već doveo nekoliko pojačanja, ali ni ona nisu pomogla Splićanima da zasjednu na vrh tablice u susretu sa koprivničkim Slavenom. Trener Damir Burić nije htio komentirati javno hoće li dovesti još pojačanja.

- To su interne stvari, ne bih o tome. Tržište je još otvoreno. Što se pozicije tiče, ona i nije toliko važna ako na tržištu vidite kvalitetnog igrača ili perspektivu za budućnost - rekao je Burić.

Kako saznaje 24sata.hr, Kadušić je već odavno želja Damira Burića, još iz vremena kada je bio trener Greuther Fürtha. Prošle je sezone za Zrinjski odigrao 31 utakmicu, bez ijednog pogotka, a u novoj sezoni za sada ima upisanih pet nastupa.

Na Poljudu već neko vrijeme tragaju za kvalitetnim desnim bekom pa je Burić na popis želja stavio i mladog reprezentativca BiH. Pregovori na relaciji Hajduk - Zrinjski traju već nekoliko dana, a ukoliko dođe do dogovora, bio bi to drugi transfer u nizu za Plemiće nakon odlaska Irfana Hadžića u turski Akhisarspor.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.