open-navfaktor-logo
search
SDA Novo Sarajevo
Predstavljeni kandidati za Skupštinu KS i Parlament FBiH
Prisutne je večeras, prilikom predstavljanja kandidata, pozdravio Nedžad Koldžo, načelnik općine Novo Sarajevo koji se svima u prepunoj sali  srdačno zahvalio na dolasku u tako velikom broju te istakao kako je veoma važno da SDA pobjedi na ovim izborima
03.09.2018. u 20:15
get url
text

Na Javnoj tribini "Šta očekujemo od reforme zdravstva?" koju je danas organizovala Asocijacija žena SDA iz Novog Sarajeva u Međunarodnom centru za djecu i omladinu na Grbavici, predstavljeni su kandidati Općinskog odbora SDA na predstojećim oktobarskim izborima, a za Skupštinu Kantona Sarajevo te Parlament FBiH.

Kandidati za Skupštinu KS iz općinskog odbora Novo Sarajevo su Hazim Bahtanović, Džemo Tucak, Muamer Bandić, Vanja Vuković te Semiha Ljuca. Kada je u pitanju Parlament FBIH kandidati su Tašo Dačić te Belminka Hrelja.

Prisutne u prepunoj sali večeras je najprije pozdravio Nedžad Koldžo, načelnik općine Novo Sarajevo koji se srdačno zahvalio prisutnima na dolasku u velikom broju te istakao kako je veoma važno da SDA pobjedi na ovim izborima, a zbog, kako je rekao, "budućnosti lijepe nam domovine".

Sala na Grbavici je bila mala da primi sve zainteresirane za javnu tribinu, a gostima se na dolasku zahvalila i Jasminka Ikanović, predsjednica Asocijacije žena SDA iz Novog Sarajeva.

{$galerijaFotografija}

Tribina SDA 03.09.2018.
1 od 5
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.