open-navfaktor-logo
search
Saopćenje
Predsjedništvo BiH se oglasilo o sastanku s ambasadorima, ali bez detalja razgovora
Sastanak je, kako je saopćeno iz Predsjedništva BiH, održan na zahtjev ambasadora, a razgovarano je o aktuelnoj političkoj situaciji u BiH
20.09.2019. u 15:00
get url
text

Članovi Predsjedništva BiH su primili ambasadora Sjedinjenih Američkih Država Erica Nelsona, ambasadora Republike Italije Nicolu Minasija, ambasadora Republike Francuske Guillaumea Roussona, ambasadora Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske Matthewa Fielda i ambasadoricu Savezne Republike Njemačke Margret Uebber, na njihov zahtjev.

Sastanak je, kako je saopćeno iz Predsjedništva BiH, održan na zahtjev ambasadora, a razgovarano je o aktuelnoj političkoj situaciji u BiH.

- Članovi Predsjedništva BiH su istakli opredijeljenost za nastavak dijaloga i izgradnju konsenzusa kako bi se nastavilo sa provođenjem neophodnih reformi radi poboljšanja kvaliteta života građana u BiH. Članovi Predsjedništva BiH su zahvalili ambasadorima za posvećenost i podršku koju su do sada pružili BiH, te izrazili nadu da će se ta podrška nastaviti i u narednom periodu – saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.