open-navfaktor-logo
search
Stojan Malbašić
Predsjednik Borca: "Hvala Vladi RS i Miloradu Dodiku koji su omogućili da dovedemo Lalatovića"
Nenad Lalatović danas je predstavljen kao novi trener Borca, a kao glavni cilj istakao je osvajanje bar jednog trofeja u nadolazećoj sezoni.
10.06.2022. u 20:31
get url
text

Dobrodošlicu novom treneru poželjeli su prvi čovjek kluba Stojan Malbašić, kao i potpredsjednik Bogoljub Zeljković, inače brate predsjednika FSBiH Vice Zeljkovića.

VEZANI TEKST - Lalatović predstavljen u Borcu: Ne zanima me nacionalnost, želim jedan od dva trofeja

- Drago nam je da nam se želja ispunila. Nenad Lalatović je bio naša velika želja još prije dvije godine. Moram da se zahvalim i Vladi RS i Miloradu Dodiku, članu Predsjedništva BiH, koji su nam omogućili sredstva da imamo trenera koji je vodio velike klubove.

Naša želja je da dobre rezultate i igre u tim klubovima ponovi i u Borcu. Nama je potrebna ta energija i nadam se da ćemo ostvariti ciljeve - kazao je Malbašić za zvaničnu stranicu FK Borac.

Ovim riječima Malbašić je praktično već počeo Dodikovu kampanju za oktobarske izbore...

O dolasku Lalatovića govorio je i Zeljković.

- Već tri godine dogovoramo dolazak sa Lalatovićem. Prvi put kada smo pričali obećao nam je da će da bude trener Borca. Ambicije su napad na trofeje i što bolji rezultat u Evropi. Dolazak Lalatovića je dokaz da ozbiljno radimo. Rezultati ne dolaze preko noći, potrebno je vrijeme, a Lalatović će imati svu podršku i uvjete - rekao je Zeljković.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.