open-navfaktor-logo
search
Osramotila se
Pratitelji je otkrili: Direktorica Turističke zajednice Makarsku reklamira fotografijama plaža iz Mozambika
Hloverka Novak Srzić, direktorica Turističke zajednice Makarske, našla se na udaru kritika javnosti u Hrvatskoj, nakon što je, želeći reklamirati ljepote makarske rivijere, sve "potkrijepila" fotogrfijom plaže iz Mozambika, prenose mediji u ovoj susjednoj državi.
04.06.2020. u 18:35
get url
text

Naime, Novak Srzić je prije dva dana na svom Facebook profilu objavila fotografiju pješčane plaže pred zalazak sunca uz status:

"Usprkos antifa kaosima i svim virusima... ljepote prirode ostaju trajne i ljekovite... Makarska rivijera".

 

Komentatori su ubrzo uočili kako plaža koju je Novak Srzić objavila uopće nije u Hrvatskoj, nego u Mozambiku, a to su potkrijepili i fotografijama.

Riječ je o fotografiji luksuznog resorta na privatnom otoku Azura Quilalea u Mozambiku, ali, kako prenose 24sata, Novak Srzić ni u komentarima ispod fotografije u kojima su ljudi pitali gdje je ta plaza, ne samo da nije htjela otkriti da je riječ o jednoj koja je hiljadama kilometara dalje od Hrvatske, nego je obmanjivala pratitelje da je riječ o plaži koja se nalazi u toj zemlji.

Brojnim komentatorima Hloverka nije ostala dužna, pa je odgovorila da je pogrešno shvaćena.

"Pogrešno ste shvatili ili sam ja loše napisala… ljepota je ljekovita ma gdje bila… Makarska rivijera u srcu… no mogli ste vidjeti i fetivu makarsku plažu koja ne zaostaje, dapače po ljepoti…", odgovorila je Novak Srzić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.