open-navfaktor-logo
search
Supružnici u svađi
"Pratim te - ne pratim te" Instagram "bitka": Severina više ne želi pričati o Igoru Kojiću
Severina Kojić (48) saradnicima ne priča o suprugu Igoru Kojiću (32). Fokus joj je na 8-godišnjem sinu, kojeg je nedavno vidjela u Zagrebu nakon nekoliko sedmica. Samo o njemu priča.
02.06.2020. u 10:45
get url
text
Fotografija iz sretnih dana

- Seve i Igor nikad se nisu svađali pred nama, a često je bio s nama na probama. Bila je to teška idila. Na ručku u restoranu sjedili bi jedno na drugom i hranili se. Ali jednom kad se Seve u dvije godine naljuti poprilično je zaj...... Tad je bolje bježati od nje – kazao je za hrvatske medije Severinin saradnik.

Seve i Igor nisu podnijeli zahtjev za razvod. Pjevačica je Igora na njegovoj društvenoj mreži prozvala da su njegovi roditelji Dragan Kojić Keba (59) i supruga Olja krivi za njihovu svađu. "Molim te, mene izuzmi iz toga", napisala je Seve Igoru. Igor je, naime, prvobitno objavio fotomontažu na kojoj ih Sevin bivši partner Milan Popović (55) promatra iz grmlja. Prozvao je medije i napisao: "Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora", na šta mu Seve nije ostala dužna. Nakon tog obračuna na Instagramu prestali su se pratiti.

No u ponedjeljak je opet došlo do obrata pa su se opet zapratili. Kako se i prije šuškalo da im je brak u ozbiljnoj krizi, a ni jedno ni drugo o tome nisu htjeli govoriti, čekalo se hoće li možda Keba reći nešto na tu temu. No i on je "uzeo" zavjet šutnje.

Problem je nastao jer je, kažu izvori iz Srbije, "Seve glumila gazdaricu u kući Kojića". Seve je, naime, gotovo mjesec provela kod Kojića u Beogradu u elitnom kvartu, na Bežanijskoj kosi. U Srbiju je došla kako bi vidjela sina koji je bio kod oca Milana Popovića.

Između pjevačice i Kojića s vremenom su rasle tenzije. Navodno su se prvobitno posvađali oko bazena, koji je Seve htjela preurediti kako bi se naslikavala za Instagram.

 

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.