open-navfaktor-logo
search
Šta kažu zvijezde
Poznati britanski astrolog otkriva: Kakvo nas zdravlje očekuje tokom 2021. godine
Ispratili smo staru sa željama da nam se nikada 2020. ne ponovi, a dočekali 2021.
03.01.2021. u 16:44
get url
text

U Novoj godini sebi i svojima poželjeli smo sve najbolje, prije svega, da što prije dođe kraj pandemiji izazvanoj koronavirusom, a potom puno zdravlja, napretka i uspjeha na svim poljima.

A kakvo nam zdravlje predviđaju horoskopski znaci, pročitajte u nastavku.

Russsell Grant, poznati britanski astrolog i autor nekoliko knjiga iz astrologije, pripremio je zdravstveni horoskop za 2021. godinu, piše express.co.uk.

Ovan

Možda vam je teško, ali sve ćete na kraju napraviti kako ste zamislili jer vi to tako radite. Usvojite optimističan stav i budite iskreni prema sebi, a to će rezultirati profesionalnim i privatnim uspjehom na proljeće. Što vizualizirate ove godine, na kraju se može i ostvariti.

Bik

Vrijeme je da se suočite sa strahovima i sve svoje probleme ostavite iza sebe. Prijatelji i porodica će vas podržavati i pomoći vam da izdržite kada je teško. Putovanje će vas razveseliti i dati energiju, a grupne aktivnosti donijeti zadovoljstva na jesen.

Blizanci

Bavljenje hobijima donijet će vam radost, a vi ćete postaviti nove ciljeve. Zdravstvene tegobe će polako nestajati ako u život uvedete samo male promjene.

Rak

Vaša je najveća želja da uživate s prijateljima i porodicom. Priuštite sebi zadovoljstvo i ugodite svojoj senzibilnoj strani. Prave odluke o zdravlju dat će vam dodatnu energiju.

Lav

Šta god da ste planirali napraviti u Novoj godini, vjerujte da to možete i ostvariti. Radite nešto s rukama jer će vam to pružiti veliko zadovoljstvo. Energiju ćete ulagati o ostvarenje svih ciljeva.

Djevica

Ako donesete odluku i sklonite se od onoga što vam ne pruža zadovoljstvo, možete računati na pozitivne promjene. Ne brinite toliko o kontroli, pustite da se stvari same odvijaju. Spriječite pojavu umora tako da uživate u jednostavnim aktivnostima. U proljeće se odmorite i prikupite energije za nove napore.

Vaga

Ne dozvolite prošlosti da vas drži na mjestu, radije se prisjetite koje ste to želje davno prije imali i pronađite način kako ih ostvariti. O zdravlju vodite brige u proljeće kada je odlično vrijeme da promijenite navike, a promjene ćete brzo primijetiti. Provodite vrijeme s prijateljima, zabavljajte se i budite kreativni.

Škorpija

Želite ulagati u sebe i dokazati da možete preuzeti nove odgovornosti. Miran dom će donijeti zadovoljstvo na jesen. Redovno vježbajte i spavajte dovoljno jer ćete tako čuvati dobro zdravlje.

Strijelac

Puno je izazova pred vama, pa morate donositi dobre odluke o zdravlju. Jedite zdrave namirnice, vježbajte i izbjegavajte toksične situacije. Rad na sebi isplatit će se.

Jarac

Odlazak u prirodu pomoći će vam da se riješite briga, a muzika i duhovnost će vam donijeti mir. Do jeseni ćete naučiti koliko je važno brinuti o svojim potrebama.

Vodolija

Možete osjećati grižnju savjesti jer se osjećate jako dobro dok mnogima oko vas nije lako. Stavite se na prvo mjesto jer je to veoma važno za vašu dobrobit.

Riba

Prvi je mjesec u godini dobar za prekid s lošim navikama i uvođenjem novog režima. Zdravlje i sreća će vam biti jako važni početkom ljeta. Na vas će dobro djelovati kreativnost, pa joj se posvetite.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.