open-navfaktor-logo
search
Veselja
Poznate Sarajlije na slatkim mukama: Emir Ganić i Anel Hadžić zakazali vjenčanja isti dan
Izvršni direktor Sarajevo School of Science and Technology i bivši nogometni reprezentativac pred matičare će stati 15. juna
28.05.2019. u 20:32
get url
text

Posljednjih mjeseci mediji u našoj zemlji često pišu o svadbi Emira Ganića, izvršnog direktora Sarajevo School of Science and Technology, koja je zakazana za 15. juni, a zanimljivo je da će pred matičara isti dan u glavnom gradu BiH stati i bivši nogometni reprezentativac Anel Hadžić.

Upravo to je stavilo na slatke muke brojne poznate ličnosti iz bh. prijestonice, jer su dobile pozivnice i od Ganića, i od Hadžića.

- Najbolje bi bilo kada bih mogao u isto vrijeme biti na obje svadbe. Najverovatnije da ću prvo biti kod Ganića, a potom kod Hadžića – kaže jedan naš poznati sportista uz uslov da ne otkrivamo njegove ime i prezime.

Podsjetimo, Ganić će pred matičara sa svojom vjerenicom Irmom Lugušić, kćerkom odličnog trenera golmana Envera Lugušića, stati na Ilidži, a veliko svadbeno veselje bit će održano u hotelima "Austrija" i "Bosna". Za dobru atmosferu bit će zaduženi The Shapeshifters, jedan od najtraženijih house dvojaca na svijetu, te fenomenalni Dženan Lončarević i jedna od najtraženijih bh. pjevačica Slađana Mandić.

Kada je u pitanju vjenčanje i svadba Anela Hadžića, sve će se dešavati u najvećoj sali hotela "Europa". Očekuje se oko 300 zvanica, među kojima su brojni aktuelni i bivši nogometni reprezentativci. Za muzički dio slavlja bit će zaduženi Adnan Jakupović i odlična Elvedina Šehić, koja je u posljednje vrijeme pjevala na brojnim proslavama naših sportista. Budući mladenci su se vjerili prošle godine u Istanbulu u kojem namjeravaju zajedno živjeti nakon što Anel završi nnogometnu karijeru.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.