open-navfaktor-logo
search
Fatalna nesreća
Poznat identitet mladog motoriste nastradalog na Ilidži
Sinoć je u fatalnom sudaru na mjestu ostao mrtav Alden Salispahić, 24 -godišnji instruktor vožnje iz Vogošće 
12.10.2018. u 10:14
get url
text

Motorista koji je sinoć poginuo u fatalnoj saobraćajnoj nesreći na Ilidži je Alden Salispahić (24), potvrđeno je za Faktor. On je navodno instruktor vožnje iz Vogošće.

Salispahić je ostao mrtav na mjestu nakon što se sudario sa "BMW-om" na koji je naletio dok se vozilo uključivalo u saobraćaj. Usljed siline udara odbio se i udario u "mercedes", koji je tom prilikom nailazio. Svjedoci sinoćnje nesreće ispričali su kako je prizor nakon sudara bio stravičan. 

Iako je Hitna pomoć ubrzo stigla na mjesto događaja, mogli su samo konstatovati smrt mladića. 

Posebno je potresan bio trenutak u kojem je porodica nastradalog došla na mjesto događaja. Jecaje i bolan vrisak niko nije mogao zaustaviti.  Porodica i prijatelji su se od Aldena oprostili i na društvenim mrežama.  Neutješni prijatelji za Aldena imaju samo riječi hvale. 

- Ljubavi bratova, zauvijek ćeš ostati u našim srcima, suze su neopisive, molim dragog Allaha da ti podari lijepi Džennet i vječni rahmet a porodici sabur. Danas smo se čuli i rekao si kako bi trebao motor izgledati, zovu me i javljaju da te više nema: ( braco moj malo su riječi s kojim bih te mogao opisati, znaš da te tvoj brat voli najviše! ZAUVIJEK U NASIM SRCIMA! - napisao je Aldenu njegov prijatelj Armin Talam.  

- Nema te oko moje, zašto baš tebe. Zašto?  Doktore moj, zauvijek si u našim srcima. Voli te brat tvoj - dodao je on. 

- Neka ti dragi Allah podari lijepi Dženet, srest ćemo se na boljem mjestu, gdje se želje ispunjavaju -napisao je prijatelj Amar Kulaglić 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.