navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Objavljen trailer

Poznat datum četvrte sezone serije "The Crown" koja prikazuje princezu Dianu na dan vjenčanja

Iz Netflixa su objavili prvi trailer četvrte sezone popularne serije "The Crown" i otkrili datum premijere koji će biti 15. novembra.

Objavljeno: 23.08.2020. u 12:23
get url
text

- Monarhija. Iznad svega. Gillian Anderson i Emma Corrin pridružuju se Oliviji Colman u četvrtoj sezoni serije "The Crown", koja stiže 15. novembra - napisali su na Twitter računu serije i objavili prvi službeni trailer.

U njemu vidimo Oliviju Colman koja utjelovljuje kraljicu Elizabetu na vratima Buckinghamske palate i izgovara:

- Nešto tako važno kao monarhija, jednostavno se ne može pustiti da propadne.

U nastavku trailera slijedi niz brzih izmjena scena princeze Diane pred paparazzima i fanovima, a završava snimkom Diane u vjenčanici.

The monarchy. Above all else. @GillianA and Emma Corrin join Olivia Colman in Season Four of The Crown, arriving 15th November. pic.twitter.com/Z4RPvzb32R

Iako je ovo prvi službeni prikaz Emme Corrin koja glumi princezu Dianu, glumicu smo već imali prilike vidjeti u nekoliko kultnih outfita pokojne princeze, zabilježenih na snimanju serije.

- Prikovana sam za seriju i sama pomisao da ću se pridružiti ovoj nevjerovatno talentiranoj glumačkoj porodici za mene je bila nerealna. Princeza Diana bila je ikona i ostavila je dubok i nadahnjujući utjecaj na svijet. Istražiti je kroz pisanje Petera Morgana izuzetna je prilika koju ću nastojati opravdati - izjavila je Emma Corrin prilikom objave da je dobila ulogu u seriji.