open-navfaktor-logo
search
Imam prijedlog
Poziv građanima da se uključe u izradu budžeta Općine Centar
Na oglasnim pločama mjesnih zajednica širom općine Centar postavljeni su plakati na kojima je predstavljena kampanja "Imam prijedlog"
22.11.2019. u 10:34
get url
text
Općina Centar
Općina Centar

U toku su javne rasprave o Nacrtu budžeta Općine Centar Sarajevo za 2020. godinu, te sa namjerom da se što veći broj građana uključi u kreiranje ovog najvažnijeg finansijskog dokumenta za lokalnu zajednicu, načelnik Nedžad Ajnadžić je pokrenuo kampanju uključivanje što većeg broj građana u ovu aktivnost.

Na oglasnim pločama mjesnih zajednica širom općine Centar postavljeni su plakati na kojima je predstavljena kampanja "Imam prijedlog".

Građanima je obrazloženo na koji način se mogu uključiti u izradu budžeta i kako dostaviti prijedloge projekata čijom realizacijom bi se unaprijedio kvalitet života stanovnika sarajevske općine.

Prijedlozi, primjedbe, mišljenja i sugestije na Nacrt budžeta mogu se dostaviti Službi za finansije i lokalno ekonomski razvoj putem pošte na adresu Mis Irbina 1 ili lično na protokol Općine Centar. Osim toga, svi zainteresirani mogu u vrijeme trajanja javne rasprave uputiti prijedloge, primjedbe, mišljenja i sugestije i online putem općinske web stranice, navodi se u saopćenju Općine Centar.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.