open-navfaktor-logo
search
U mjestu Slatina
Potvrđeno iz Tužilaštva: U sudaru dva motora poginuo Miodrag Pucarević (24)
U ovoj nesreći povrede je zadobio i M. M. (25) iz Kotor-Varoši koji je u trenutku sudara bio na motoru "suzuki". Njemu je pružena ljekarska pomoć u Domu zdravlja Kotor-Varoš
31.07.2019. u 12:13
get url
text

Miodrag Pucarević (24) iz Kotor-Varoši poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros  oko 3.30 sati u mjestu Slatina, na magistralnom putnom pravcu Banja Luka - Kotor-Varoš - Teslić, potvrđeno je i zvanično iz banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva. 

Iz OJT banja Luka navode da su u ovoj nesreći učestvovali Pucarević sa motorom marke "triumph", te Dario Slavnić (23) koji je upravljao motorom marke "suzuki".

U ovoj nesreći povrede je zadobio i M. M. (25) iz Kotor-Varoši koji je u trenutku sudara bio na motoru "suzuki". Njemu je pružena ljekarska pomoć u Domu zdravlja Kotor Varoš.

- Uviđaj na mjestu saobraćajne nesreće obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Siniša Marković, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Kotor-Varoš. Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće, a naložena je i obdukcija smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS-a – saopćeno je iz banjalučkog tužilaštva.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.