navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Velika Britanija

Potvrđeno iz kraljevske palate: Princ Harry i Meghan Markle sa sinom Archiejem odlaze u Afriku

Putovanje u Afriku vrlo je znakovito kao izbor njihove prve destinacije

Objavljeno: 28.06.2019. u 11:14
get url
text

Britanska kraljevska palata potvrdila je da princ Harry, njegova supruga Meghan Markle i njihov maleni sin Archie, na jesen kreću na svoju prvu porodičnu turneju.

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa sa sinom otputovat će na nekoliko dana u Afriku gdje će posjetiti nekoliko gradova i država.

- Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa uzbuđeni su jer mogu najaviti svoju turneju po južnoj Africi ove jeseni. Tamošnji stanovnici i ured Commonwealtha dogovorili su posjetu Južnoafričkoj Republici uz koju će princ Harry obići Malawi i Angolu. Njegovo visočanstvo će također napraviti kratki obilazak Botswane kao i niz okolnih zemalja. Vojvoda i vojvotkinja se stvarno raduju susretu s vama na terenu i nastavku podizanja svijesti o utjecaju lokalnih zajednica diljem Commonwealtha i šire. Ovo će biti njihovo prvo putovanje kao porodice - stoji u službenoj objavi na Instagram stranici princa Harryja i Meghan Markle.

Maleni kraljevski nasljednik, kojeg je javnost imala priliku vidjeti samo jednom i to dva dana nakon rođenja, tako će sada s mamom i tatom proputovati kroz nekoliko zemalja.

Putovanje u Afriku vrlo je znakovito kao izbor njihove prve destinacije. Princ Harry nekoliko je puta naglasio da je Afrika za njega kao drugi dom, tamo je između ostalog odveo Meghan na prvo zajedničko putovanje kada su se još zabavljali, a u Botswani nabavio je i dijamant koji je kasnije stavio u zaručnički prsten za svoju izabranicu.