open-navfaktor-logo
search
Prekinula šutnju
Potresna ispovijest plivačice: Drogirali su me na SP-u u Budimpešti, imam crnu rupu šest sati
Kanadska plivačica Mary Sophie Harvey objavila je potresnu priču sa Svjetskog prvenstva u Budimpešti, koje je održano prošlog mjeseca.
07.07.2022. u 14:05
get url
text

Kanađanska tvrdi kako su je drogirali jer joj iz sjećanja nedostaje punih šest sati. U disciplini četiri puta 200 metara delfin Harvwy je osvojila bronzanu medalju.

U svojoj priči otkriva da se probudila u svojoj hotelskoj sobi potpuno izgubljena, a tijelo joj je bilo pokriveno modricama i istegnuto joj je rebro, a ona se ne sjeća kako je završila u tom stanju.

- Dugo sam se dvoumila hoću li objaviti ovo, ali previše sam šutjela u prošlosti - napisala je i nastavila.

Neko me drogirao zadnji dan Svjetskog prvenstva. Jedino čega se sjećam iz te večeri jest da sam se sljedeće jutro probudila potpuno izgubljena. Timski menadžer i ljekar su bili pored mene.

- Sjećam se slavlja i nakon toga ničega. U tih četiri do šest sati imam crnu rupu. Jedino što mogu reći jest da se nikad nisam osjećala ovako posramljeno. Kad sam došla kući, mama mi je rekla da izgledam drugačije i tako sam se i osjećala.

- Ispostavilo se kako imam istegnuto rebro i blagi potres mozga. To mi je pomoglo da izliječim određene strahove, ali ne sve. Mnogo je ovakvih slučajeva o kojima se ne govori. Budite oprezni da se i vama ovo ne bi dogodilo. Još osjećam strah jer ne znam šta se dogodilo te noći. Pokušavam pronaći tu "sretnu Mary" koja je živjela prije te noći. Sram me zbog svega što se dogodilo i uvijek će i biti - objavila je Kanađanka.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.