open-navfaktor-logo
search
Zanosna latino diva
Potreban je samo jedan proizvod: Frizer otkrio tajnu blistave kose Jennifer Lopez
Jennifer Lopez poznata je po bujnoj i zdravoj kosi te fantastičnim frizurama na kojima joj zavide mnoge njene holivudske kolegice.
28.06.2022. u 09:06
get url
text

Kako mnoge žene žude za tajnom lijepe kose latino dive, njen frizer nedavno je otkrio koji se sve proizvodi kriju iza njenih blistavo sjajnih i zaglađenih pramenova.

Nakon što je pjevačica i glumica zasjala na Tribeca Film Festivalu 2022, Chris Appleton, poznati frizer i kreativni direktor brenda Color Wow, odgonetnuo je njenu tajnu navodeći detaljan popis proizvoda koji su korišteni za kreiranje pjevačicine zadivljujuće frizure.

Iako je koristio više proizvoda, kao očita zvijezda nametnuo se Extra Mist-ical sprej za sjaj brenda Color WOW.

Kako bi postigao frizuru vrijednu divljenja, Appleton (čiji su klijenti i Kim Kardashian i Drew Barrymore) prvo je na kosu Jennifer Lopez nanio sprej Dream Coat Supernatural za sjajan i ultraglatki finish.

Potom je samo na površinu kose četkom nanio sprej Cult Favorite Firm + Flexible kako bi zagladio dlake koje strše i dobio elegantan izgled.

Konačno, uvijačem je frizuri dao bujnost i pokret te završio oblačkom spreja Extra Mist-ical Shine Spraya kojim je dobijen poseban blistavi izgled koji svi želimo.

Prema komentarima korisnika, Extra Mist-ical Shine Spray, održava kosu sjajnom i zdravom, a da je ne zamasti ili oteža.

Čak i ako nemate ličnog stilistu kao Jennifer Lopez, ovaj sprej je brz i jednostavan način da svojim pramenovima podarite sjaj kao iz salona.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.