open-navfaktor-logo
search
Još jedna potvrda
Potpredsjednik Radnika čestitao svim klupskim strukturama plasman u Evropu
Premijerligaš iz Bijeljine koji je sezonu 2018/2019 završio na petom mjestu iza Željezničara, igrat će u Evropi, kako su potvrdili iz ovoga kluba
27.05.2019. u 20:44
get url
text

Dok navijači Željezničara, Slobode, Čelika i Krupe čekaju da N/FSBiH zvanično saopći odluku Drugostepene komisije za licenciranje u redovima Radnika vlada slavljenička atmosfera.

Premijerligaš iz Bijeljine koji je sezonu 2018/2019 završio na petom mjestu iza Željezničara, igrat će u Evropi, kako su potvrdili iz ovoga kluba putem zvanične Facebook stranice.

Drugim riječima rečeno to znači da je Drugostepena komisija samo potvrdila odluku Prvostepene komisije za licenciranje, koja FK Željezničar nije izdala licencu za nastup u Evropi za sezonu 2019/2020.

Plasman u Evropu fudbalerima i navijačima Radnika čestitao je i Ljubomir Stević, potpredsjednik kluba iz Semberije.

- Želim da čestitam našim igračima, treneru, ljudima iz uprave kluba, zaposlenim u klubu, navijačima, Gradskoj upravi, svima koji su na bilo koji način pomogli naš klub oko nastupa u ovoj takmičarskoj sezoni i koji su dio ovog historijskog uspjeha. Na kraju veliku zahvalnost moram posebno odati jednom čovjeku koji nas je sve okupio oko kluba i bez čijeg znanja, energije, imena, reputacije u sportskim krugovima, svega ovog ne bi bilo. Naravno riječ je o Mladenu Krstajiću i još jednom mu veliko hvala u ime svih nas koji volimo naš klub, za sve ono sto je učinio za Radnik i Bijeljinu - istakao je potpredsjednik kluba Ljubomir Stević.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.