open-navfaktor-logo
search
Saradnja sa Hayatom
Potpisan ugovor o održavanju Festivala narodne muzike "Ilidža 2020"
Općina Ilidža kao tradicionalni organizator Ilidžanskog festivala i ove godine je odlučila pripremu, organizaciju i realizaciju kulturno-muzičke manifestacije Ilidža 2020 povjeriti televiziji Hayat.
27.02.2020. u 11:21
get url
text

Načelnik Senaid Memić i direktor TV Hayat Elvir Švrakić su u prostorijama Općine potpisali ugovor o tradicionalnom održavanju Ilidžanskog festivala koij će se održati 23-25. jula 2020. godine.

- Ako hoćemo da imamo kvalitet moramo imati i kontinuitet, a mi u Ilidžanskom festivalu imamo sve, tradiciju, navike i publiku. Nove pjesme uvijek pjevaju o onome kako se živi, i zato imamo i lijepe pjesme, a Ilidžanski festival će trajati i pjesme će se pjevati i nakon što se zaboravi na nas - izjavio je načelnik Memić.

- Već šestu godinu Općina Ilidža i Hayat televizija nastavljaju sa uspješnim radom Ilidžanskog festivala, cijenim to što načelnik Memić i Općinsko vijeće imaju hrabrosti da tradiciju festivala očuvaju, a Hayat televizija svake godine spremi neke novitete. I ove godine ćemo se potruditi da ga tehnički organizujemo bolje nego prošle godine i da publika bude zadovoljna - rekao je Švrakić, saopćila je Općina.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.