open-navfaktor-logo
search
Nogometna priča
Potencijalni Zmaj: Jedini u svlačionici znam raditi na mješalici, ubijao sam poskoke u Tomislavgradu
Proteklih dana na YouTubeu je izašla "Nogometna priča", vrlo zanimljiva emisija u kojoj je ovoga puta gostovao defanzivac zagrebačkog Dinama Emir Dilaver.
21.03.2020. u 11:12
get url
text

Emisija je snimaka u zoološkom vrtu...

- Često dođem u zoološki vrt, bio sam ovdje s porodicom bar pet-šest. Volim gledati i dokumentarce o životinjama, želim da mi i djeca imaju osjećaje prema njima - rekao je Emir Dilaver, pa u ruke dobio zmiju, kraljevskog pitona:

- Volim i zmije, one su mi prelijepe, ali još ih nikada nisam držao u rukama. Ma u svom Tomislavgradu sam i ubio dva poskoka, onako kamenom i štapom.

Ispričao je Dilaver i još jednu zanimljivu priču...

- Ja valjda jedini u svlačionici znam raditi na mješalici ili graditi, pa na njoj sam valjda slomio leđa, haha. I kod sebe kod kuće puno toga sam radim, fugiram, slažem struju, bušim..., nemam problema s tim. Znao sam prije i zidati, penjati se na krov i raditi na njemu. Nemam problema s bauštelom, sebi sam kod kuće uradio kompletno kupatilo, i izgleda top - pohvalio se fudbaler koji se spominjao kao potencijalni Zmaj.

Fudbaler kojeg Nenad Bjelica zove "Veliki Blek" otkrio je i koju životinju bi želio za kućnog ljubimca.

- Žena bi htjela majmuna, a ja radije vjevericu. Ta mi je životinja baš zanimljiva. A kojoj sam životinji najsličniji? A ja bih htio biti lav, žena bi tu vjerojatno rekla majmun - ispričao je Dilaver kroz smijeh.

Pogledajte kompletan video...

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.