open-navfaktor-logo
search
Noćni provod
Posušje je raj za mlade iz Hrvatske: Taksijima dolaze u klubove, lumpuju do zore
Posljednjih sedmica Posušje je centar noćnog života za brojne tinejdžere iz Hrvatske koji dolaze u našu zemlju da bi uživali u ludom noćnom provodu. 
03.08.2021. u 19:39
get url
text

Naime, zbog epidemioloških mjera u susjednoj zemlji, mladi željni provoda dolaze u Posušje, koje je postalo hit destinacija za odličan noćni provod.

Naime, u BiH diskoteke imaju duže radno vrijeme, od 23 do četiri sata ujutro. Tako posluje i novi raj za hrvatsku omladinu, klub "Gaudeamus" u Posušju. Najviše je gostiju iz Splita, a potom Omiša, Makarske, Sinja, Trogira... Da uživaju u nezaboravnim dernecima u Posušju dolaze i tinejdžeri iz Zagreba.

- Ovaj petak će biti poseban jer u goste nam stiže apsolutni kralj dobrog provoda MC Stojan. Budite i vi dio ovog velikog spektakla i rezervirajte svoj sto – stoji u najavi kluba "Gaudeamus" na Facebooku.

Na zvaničnoj zvanici kluba nude i prijevoz iz Hrvatske za koji su zasluženi njihovi partneri.

- Nudimo najbolje rješenje za prijevoz gostiju iz Splita, Omiša, Makarske, Sinja, Trogira... U ponudi je više vrsta vozila sa početnom cijenom već od 400 kuna po vozilu do 4 osobe - stoji u njihovoj objavi na društvenim mrežama.

Ono što je također primamljivo je cijena alkoholnih pića. Tako je flaša viskija u Posušju 120 KM, a u Splitu 120 eura. Zbog velikog broja gostiju iz Hrvatske zadovoljno ruke u Posušju trljaju i vlasnici pekara, grilova, pumpi... Naime, oni rade do kasno u noć, u skladu s radnim vremenom klubova, tako da nema straha od gladi ili nestašice cigareta.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.