open-navfaktor-logo
search
Hrvatski mediji
Poslije blamaže Hajduka: Todorović najviše podbacio, oko njega pljuštali golovi
Hajduk se porazom od Gorice rezultatom 3:0 oprostio od Kupa Hrvatske.
17.03.2021. u 09:22
get url
text

Svi igrači Splićana su podbacili i svakako da ne bi bilo fer izdvajati jednog igrača, ali Slobodna Dalmacija piše da se potrefilo da su sva tri pogotka pala pored Darka Todorovića.

Pored bh. reprezentativca dvaput je pogodio potencijalni Zmaj Lovrić, a jednom Nimely.

- Kod prvog projektila u 9. minuti Todorović je pustio Lovrića preblizu šesnaestercu, a onda nije ni ušao kvalitetno u blok. Majstor kakav je Lovrić to je iskoristio. Od početka akcije znalo se što će najbolji igrač Gorice napraviti jer to su pozicije iz kojih je najopasniji i iz kojih redovno poentira, no ipak ga niko nije zaustavio. Dobio je loptu na otvorenom prostoru, a Todorović je stajao predaleko od njega - piše Slobodna Dalmacija.

Kod drugog je gola, analizira Slobodna Dalmacija, kompletna Hajdukova odbrana ispala u brzoj akciji Gorice, a lopta je opet stigla do Lovrića na rubu kaznenog prostora i opet je Todorović kasnio u bloku. Za djelić sekunde, ali više Lovriću ni ne treba.

I onda za kraj, kad je Hajduk već bio obezglavljen, desio se i treći gol. Todorović je dotrčao pripomoći Vuškoviću i ostao sam s Nimelyjem. Liberijac je vagao da li dodati Lovriću ili pucati, na kraju je odlučio opaliti po golu.

Ponovno je Hajdukov desni bek bio neodlučan i nedovoljno čvrst u duelu i ulasku u taj blok. Pritom ni Lovre Kalinić na golu nije dobro reagirao...

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.