Imate priliku da premijerno pogledate sajamske štandove i inovativne proizvode naših članica, tako što ćete kliknuti na idući link.

- Drago nam je da Vama prvima premijerno možemo pokazati finalne rezultate našeg truda i zalaganja u vrijeme najvećih izazova i svjetske krize. Nadamo se da će oni poslužiti kao motivacija za dalji rad i pozitivno razmišljenje i Vama i svim drugim domaćim proizvođačima, davaocima usluga, medijima i ukupnoj domaćoj privredi - naveli su iz AS Holdinga.

Dodaju da AS Holding i njegove članice imaju viziju stvaranja nutritivno bogatih proizvoda visoke vrijednosti kojima će se njihovi konzumenti oduševljavati.

- Naši brandovi uvijek će biti proizvedeni uz veliko zalaganje i ljubav - naveli su iz ove kompanije i dodali:

"Tamo, na sajamskim štandovima možete naći više informacija o većini ovih proizvoda. Pored toga, pozivamo Vas da u projekcijskoj dvorani sajma premijerno pogledate i naš novi korporacijski video. U posebno rezervisanom prostoru AS Innovation challenge, inovativni studenti mogu davati prijedloge za nove projekte i proizvode i tako učestvovati na izboru najboljih studenata za pohađenje dvomjesečne studentske prakse na nivou korporativnog upravljanja u AS Holdingu".