open-navfaktor-logo
search
Provjera kvalitete
Posao iz snova: Traži se osoba za sedmodnevni odmor na luksuznoj jahti
U konkursu je navedeno kako se traže fleksibilne, punoljetne i pouzdane osobe, sa važećim pasošom i istančanim okom za detalje
11.05.2019. u 21:17
get url
text

Ukoliko bi sedmodnevni odmor na luksuznoj jahti predstavljao vaše putovanje iz snova kako bi onda reagovali kada bi to bila jedna ozbiljna poslovna ponuda?!

HushHush, britanska internet stranica koja se bavi prodajom luksuznih proizvoda i usluga, u potrazi je za radnikom na radnom mjestu provjera kvalitete jahte.

Onima koji budu ispunjavali uslove ili budu pak najsretnije ruke bit će omogućena sedmodnevna plovidba na luksuznoj jahti. Zaposlenik treba da prati kontrolu kvalitete kako bi se sve eventualne nepravilnosti mogle na vrijeme ispraviti prije nego dođe do ozbiljnih kupaca.

U konkursu je navedeno kako se traže fleksibilne, punoljetne i pouzdane osobe, sa važećim pasošom i istančanim okom za detalje.

Iako se ne traži da osoba treba znati nešto oko jahti, ipak ukoliko vi imate neko predznanje to vas može izdvojiti među prijavljenim kandidatima.

-Naša firma sarađuje sa najbogatijim ljudima na svijetu, pa tako i naši proizvodi treba da budu ta tom nivou. Zbopg toga tražimo nekoga čiji će zadatak biti da nadzire kvalitet jahte, kupatila, kreveta, kuhinje, kuhinjskih uređaja i svega ostalog, kako bismo bili sigurni da će naši kupci biti zadovoljni – kazao je Aaron Harpin, direktor kompanije HushHush.com

Za sedam dana može se zaraditi oko 2.300 maraka, a godišnje možete testirati do 50 jahti koje su u njihovom vlasništvu, piše CNBC.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.