Totalna agonija

Poruka navijača fudbalerima Grasshoppersa: Mi smo ovoga puta u zatvoru

Objavljeno: 17.05.2019. u 08:28

Klub iz Berna u 34. kolu Super lige slavio je s visokih 6:1, a u gostujućem sektoru bio je tek manji broj gostujući navijača

Tek pedesetak navijača u gostujućem sektoru

FOTO: BLICK.CH

Fudbaler Grasshoppersa naredne sezone igrat će u drugom rangu švicarskog fudbala. Prvi put nakon 70 godina Skakavci su ostali bez mjesta u eliti nakon sezone koju mnogi navijači opisuju kao sramotnu.

Nakon što su u prošlom kolu gubili s 4:0 u gostima kod Luzerna, navijači kluba za koji je nekada igrao i naš Izet Hajrović izgubili su živce te su odlučili upasti na teren i fudbalerima svog tima skinuti dresove.

Ovaj potez navijača očito je rezultirao mnogo manjom podrškom na gostovanju kod Young Boysa, koji su uspješno odbranili titulu prvaka. Klub iz Berna u 34. kolu Super lige slavio je s visokih 6:1.

- Mi smo ovaj put u zatvoru - pisalo je na paroli koja je visila u gostujućem sektoru, a kojom su navijači Grasshoppersa očito aludirali na probleme u koje su dospjeli nakon ulaska na teren u prošlom kolu.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije