open-navfaktor-logo
search
Nakon objave na Facebooku
Portparol predsjednika Hrvatske o Magazinoviću: Izmišlja da je imao dogovoren susret s Milanovićem
Saša Magazinović, zastupnik Socijaldemokratske partije (SDP BiH) Bosne i Hercegovine u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, na Facebooku je jučer objavio da je savjetniku predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića predao poruku.
29.04.2022. u 22:14
get url
text

- Sinoć u Parlamentu BiH, a već jutros na Pantovčaku u Uredu Predsjednika Republike Hrvatske. Raniji plan za susret sa predsjednikom Milanovićem je nažalost promijenjen, ali sam našao način da sve ono što sam mu namjeravao reći uživo dođe do njega. Predao sam poruku njegovom savjetniku – napisao je Magazinović na svom profilu na Facebooku.

Nikola Jelić, portparol predsjednika Hrvatske, odgovorio je Magazinoviću na Twitteru.

- Čitam kako je stanoviti Saša Magazinović imao dogovoren susret s predsjednikom Milanovićem... Nije, izmišlja, umislio je da je važan. Imao je, i to skupa s drugim članovima zelene parlamentarne grupe, dogovoren sastanak kod predsjednikovog savjetnika Domca. Savjetniku Domcu u džep je tutnuo nekakvo pismo, valjda dok ga je kao nepristojan gost pokušao džepariti. Uzalud potrošene tinte, pismo će mu biti vraćeno čim utvrdimo sarajevsku adresu s koje i za koju radi. Što neće biti teško uz taj rukopis čaršije – između ostalog je napisao Nikola Jelić.

 

 

 

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.