navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Glumac na Jadranu

Porodica Stallonea zabavlja se na najluksuznijoj hrvatskoj jahti

Novinari su uspjeli da spaze njegovu suprugu Jennifer Flavin i kćerke Sistine Rose, Sofiju Rose i Scarlet Rose. Porodica je sletjela avionom iz Venecije na splitski aerodrom, a još nije poznato koliko će se zadržati na hrvatskoj obali

Objavljeno: 04.07.2019. u 08:51
get url
text

Glumac Sylvester Stallone sa suprugom Jennifer i kćerima Sistine, Sophijom i Scarlet krstari na jahti Meira, na kojoj su iz Splita krenuli u turneju oko otoka.

Kako se zabavljaju na jahti, otkrila je njegova 21-godišnja kći Sistine na Instagramu.

Meiru na službenim stranicama nazivaju najluksuznijom jahtom u Hrvatskoj. Duga je 55 metara te luksuzno opremljena iznutra i izvana. U njenih šest kabina može stati do 12 gostiju, a svaka kabina opremljena je kupatilom, velikim ormarima, LED TV-om i kućnim kino sistemom.

Sve kabine imaju automatske klime, zavjese i svjetla. Na jahti se nalaze i sauna te soba za masažu.

Kao što se Sistine već pohvalila, na jahti postoje vodeni tobogani, ali i gliser, jet-ski, oprema za windsurfing, kanu, wakeboarding, ronjenje i pecanje. Na brodu je i deset članova posade.

Cijena najma jahte izvan sezone iznosi 105 hiljada eura, a u sezoni penje se na 133.000 eura bez uključenih 13 posto poreza. Usto, gost na jahti plaća sve dodatne troškove, poput onih hrane, pića, dolaska gostiju, naknada za sidrenje u lukama i privatnim arenama i mnoge druge.

Porodica Stallone jučer je sletjela avionom iz Venecije na splitski aerodrom, a još nije poznato koliko će se zadržati na hrvatskoj obali.

Kako pišu mediji, izgleda da je slavni 72-godišnji glumac izabrao Hrvatsku za proslavu svog rođendana, koji će obilježiti 6. jula.