Porodica iz Velike Britanije čeka 21. dijete

objavljeno: 31.05.2018. u 22:30

Radfordovi su najveća porodica u Engleskoj. 

Prošle godine su dobili svoje 20. dijete i rekli da im je to posljednje. Ipak, sad su objavili da čekaju svog 21. člana...

Sue Radford (43) svoje dvadeseto dijete, sina Archija, rodila je u septembru prošle godine a sad je već trudna sa 21. bebom. Iako je tada rekla da joj je to posljednje dijete sada očekuje djevojčicu.

- Drago mi je da smo priču sa rađanjem završili sa tako lijepim, okruglim brojem - rekla je tada Sue.

Bračni par iz grada Morecambe u grofoviji Lancashire u Engleskoj prvi put se sreo kada je Sue imala samo sedam godina. Prvog sina dobili su prije 28 godina, kada je Sue imala tek 14.

Ona i njen četiri godine stariji suprug Noel, inače vlasnici pekare, nisu planirali imati tako veliku obitelj.

- Kad se prije 28 godina rodio Christopher, naše najstarije dijete, nismo ni sanjali da ćemo biti blagoslovljeni s još toliko djece. U našoj kući je uvijek gužva, puno se radi i pomalo je ludo, ali ništa ne bismo mjenjali - kazala je Sue.

Nova beba sada će se priključiti obitelji u kojoj su već Christopher (28), Sophie (24), Jack (21), Daniel(19), Luke i Millie (17), Katie (15), James (14), Ellie (12), Aimee (11), Josh (10), Max (9), Tillie (7), Oscar(6), Casper(5), Hallie (3), Phoebe (2) te najmlađi Archie ( 9 mjeseci). Najmlađem su prošle godine braća i sestre dali ime jer roditelji više nisu imali ideja.