open-navfaktor-logo
search
Sedmocifreni iznos
Ponuda Joshuinog menadžera koju će Andy Ruiz Jr. teško odbiti
Borba u kojoj Eddie vidi bivšeg svjetskog prvaka je ona s top teškašem Dillianom Whyteom (27-1)
17.01.2020. u 18:27
get url
text

Meksički bokser Andy Ruiz Jr. (33-2) vratio se treninzima, što je potvrdio objavom fotografije na svom Instagram profilu, a uz njenu objavu napisao je: "Povratak će biti sladak, vraćam se osnovama".

Objava je to koja je stigla otprilike u isto vrijeme kada je jednu priču o njegovom idućem meču potaknuo svjetski poznati promotor Eddie Hearn.

- Ruizu smo poslali ponudu. Radi se o velikom sedmerocifrenom iznosu, no možda Ruiz misli da to nije pravi novac za njega. Ali radi se o definitivno velikom meču koji bi ga vratio natrag u igru - otkrio je Hearn na službenom YouTube kanalu Matchroom Boxinga.

Borba u kojoj Eddie vidi bivšeg svjetskog prvaka je ona s top teškašem Dillianom Whyteom (27-1).

- Riskantan je to meč za obojicu. Ako Dillian izgubi, onda su njegovi snovi o tituli razbijeni. S druge strane, izgubi li Ruiz, bit će to njegov drugi poraz u nizu, a to ne izgleda dobro - kazao je Hearn.

Podsjećanja radi, obojicu boksera posljednji put smo gledali 7. decembra u Diraja Areni. Te je večeri Andy ostao bez titula u meču s Anthonyjem Joshuom, dok je Dillian zabilježio svoju 27. profesionalnu pobjedu svladavši Mariusza Wacha.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The journey back is going to be sweet. Back to basics

A post shared by Andy Ruiz Jr (@andy_destroyer13) on

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.