open-navfaktor-logo
search
I dalje ih nema
Pomoćnici selektora kao vakcine: Stižu, samo što nisu...
Da je Fudbalski savez Bosne i Hercegovine daleko od savršene organizacije, nije nikakva tajna, ali odnos prema nacionalnom timu, glavnom izvoru prihoda, u posljednje vrijeme zaista zabrinjava.
22.02.2021. u 21:33
get url
text

Članovi Izvršnog odbora svojim su ručicama, suprotno svim logikama, stavovima navijača i kompletne javnosti, na mjesto selektora instalirali Ivayla Peteva, koji je priliku za rad sa Zmajevima dobio ispred Sergeja Barbareza.

Da se bugarski stručnjak ne bi mučio i glavu razbijao, iz Fudbalskog saveza džentlmenski su ponudili da mu izaberu najbliže saradnike.

Medijima su kružila razna imena eventualnih Petevovih asistenata, od Elvira Rahimića, Mensura Mujdže, Zlatana Bajramovića... Svi rokovi koji su postavljeni za njihovu promociju su probijeni. Od kraja januara, do sredine februara.

Izbor stručnog štaba Zmajeva pomalo podsjeća na dolazak vakcina protiv koronavirusa u našu zemlju. Stižu, samo što nisu...

U međuvremenu Petev putuje Evropom i razgovara sa Zmajevima. Preko Rima, Barcelone, Istanbula stigao je i do Zagreba, gdje je u društvu Zvjezdana Misimovića imao namjeru na djelu vidjeti potencijalnog Zmaja, ali on zbog povrede nije bio na terenu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.