open-navfaktor-logo
search
Srbija bruji
Pomiješala noćni izlazak i Skupštinu: Vučićeva zastupnica snimala selfi, a onda vrijeđala ljude zbog komentara
Staša Stojanović, nova zastupnica SNS-a u Narodnoj skupštini Srbije, razljutila se zbog negativnih komentara njenih skupštinskih selfija, pa je na Twitteru odreagovala, na svoj način.
03.08.2022. u 10:14
get url
text

- Kakva dobrodošlica za prvi dan skupštine. Cijela Srbija piše i priča kako sam se, Bože moj, USLIKALA. Svi se slikaju, snimaju, daju izjave, prave konferencije, a meni hoće da nametnu da je SLIKANJE zabranjeno?! 'Ej, snimak prije početka da imam za uspomenu hoće da mi zabrane?! Ludaci - napisala je Staša, koja očigledno nije u stanju da se suzdrži od uvreda.

Stojanović je obilježila dan objavama iz Narodne skupštine, koje više priliče nekom noćnom izlasku, nego ozbiljnoj instituciji kakva bi parlament trebalo da bude. 

Poznata i kao "kraljica botova" Staša Stojanović je na Instagramu u ponedjeljak svečano objavila da je postala narodna zastupnica. Ona je također postavila još dva snimka, iz unutrašnjosti parlamenta i iz zastupničke klupe, na kojima se pući, osmjehuje, pomjera glavu lijevo-desno kao u nekom muzičkom spotu, uz komentar "svijet je moj".

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Сташа Стојановић (@1.stasa)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.