open-navfaktor-logo
search
Beograd
Policija zaplijenila 1,4 kilograma heroina, 1,6 kilograma amfetamina i 55 komada municije
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati
10.07.2019. u 16:02
get url
text

Policija je u dvije akcije zaplijenila oko 1,4 kilograma heroina, 1,6 kilograma amfetamina, manju količinu marihuane, 55 komada municije i uhapsila dvije osobe, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, prenosi Anadolu Agency (AA).

Zbog sumnje da je neovlašteno proizvodio i prodavao opojne droge, kao i nedozvoljeno proizvodio, nosio i prodavao oružje i eksplozivne materije uhapšen je M.Đ. (28) iz Beograda.

Policija je u dvorištu kuće gde živi M.Đ. pronašla oko 1,4 kilograma heroina, oko 4,2 kilograma smjese kofeina i paracetamola, manju količinu marihuane, kao i 55 komada municije. 

U drugoj akciji zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojne droge uhapšen je G.S. (46).

U stanu i drugim prostorijama koje koristi G.S. policija je pronašla oko 1,6 kilograma amfetamina i oko 100 grama marihuane.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.