open-navfaktor-logo
search
MUP KS
Policija u Sarajevu traga za ženom koja je autom udarila maloljetnika i pobjegla
Sarajevska policija traga za nepoznatom ženom koja je jučer ujutro u ulici Džemala Bijedića na Ilidži udarila pješaka, nakon čega je pobjegla s mjesta nesreće.
09.04.2021. u 12:55
get url
text

Kako je saopćio MUP KS, nesreća se dogodila u 6.50 sati.

- Prema do sada prikupljenim informacijama, tom prilikom došlo je do udara i obaranja na kolovoz pješaka, maloljetne osobe rođene 2005. godine u Sarajevu, koja je pored sebe gurala bicikl. Nepoznatim vozilom, nepoznatih registarskih oznaka upravljala je nepoznata ženska osoba, koja se nakon saobraćajne nesreće udaljila sa lica mjesta ne ukazavši pomoć povrijeđenoj osobi - naveli su iz MUP-a KS.

Povrijeđenom maloljetniku pomoć je ukazala ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a potom je prevezen u KCUS, gdje je na Klinici za ortopediju i traumatologiju zadržan na daljem liječenju.

- Obaviješten je tužilac, a uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedene saobraćajne nesreće, identifikaciji i pronalasku vozača i vozila - naveli su iz MUP-a KS.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.