open-navfaktor-logo
search
Nudila slatkiše
Policija provjerava prijavu da je nepoznata žena "mamila" djevojčicu u Banjoj Luci
Prava panika je nastupila kada je ovaj događaj objavljen na Facebooku, gdje je navedeno da se radilo o vozilu "BMW" sa zatamljenim staklima
30.08.2019. u 14:38
get url
text

Banjalučka policija provjera prijavu Banjalučanke S. T. da je nepoznata žena pokušala da ubijedi njenu maloljetnu kćerku da uđe u vozilo u banjalučkom naselju Lauš.

Policija je primila prijavu oko 12 sati, te su u toku provjere ovih navoda, kao i svih okolnosti ovog misterioznog slučaja.

- Nadležna policijska stanica Policijske uprave Banja Luka zaprimila je prijavu da je nepoznata ženska osoba u Banjoj Luci, pokušala ubijediti maloljetnicu, koja je sama stajala na autobuskom stajalištu, da uđe u vozilo, nudeći joj slatkiše. Nakon toga maloljetnica je pobjegla, a nepoznata žena svojim vozilom se udaljila u pravcu grada. Policijski službenici preduzimaju sve mjere i radnje iz nadležnosti, te je rad ponavedenoj prijavi još uvijek u toku – saopćeno je iz PU Banja Luka.

Prava panika je nastupila kada je ovaj događaj objavljen na Facebooku, gdje je navedeno da se radilo o vozilu "BMW" sa zatamljenim staklima.

– Iz vozila se mlađa žena crne kose obratila djevojčici da dođe do nje i rekla joj: "Dođi, teta ima svakakvih slatkiša za tebe". Djevojčica se uplašila i pobjegla, ali iz straha nije uspjela zapamtiti registracije vozila – napisano je.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.